Egyedi ruhák és kiegészítők, a család legkisebb tagjának

Szállítás és fizetés

A beérkezett megrendelésed 24 órán belül feldolgozzuk, és telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk. Ezután az általad rendelt terméke(ke)t a lehető legrövidebb időn belül csomagoljuk, és átadjuk a futárszolgálatnak. Ha a termék belátható időn belül nem beszerezhető, jelezzük feléd.

A megrendelt terméket Magyarország bármely pontjára eljuttatjuk; csomagodat a GLS futárszolgálat viszi házhoz.

A fizetés átutalással történhet.

A szállítási költség 1250 Ft.

A termék vételárát és a szállítási díjat, a visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra kérjük elküldeni. Kérlek az utalás során a megjegyzés rovatban tüntesd fel a megrendelés azonosítóját. Az áru átadása a futárnak akkor történik, miután az összeg megérkezett a bankszámlánkra.

12.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás költségeit mi fizetjük.

A termékeket kizárólag magyarországi címre küldjük. Postafiók címre kért átadást nem vállalunk.

A kiszállítás várható ideje az átutalás megérkezésétől számított 1-2 nap; a pontos időpontról e-mailben vagy telefonon küld Neked tájékoztatást a futárszolgálat.

A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik, így amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű például a munkahelyed címét megadni.

Kérjük csomagátvételkor a kézbesítő előtt ellenőrizd a termék sértetlenségét, és bármilyen sérülés vagy hiányosság esetén kérd a jegyzőkönyv felvételét. A problémát kérjük jelezd felénk, hogy a felmerült hibát mihamarabb orvosolni tudjuk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Több termék egyidejű megrendelése esetén - amennyiben valamennyi termék nem áll rendelkezésedre -, kérheted a részteljesítésekben való teljesítést. Amennyiben ezt nem jelzed előre, úgy az összes megrendelt termék beérkezését megvárjuk, és egyben küldjük el Neked.

Főoldal
Rólunk
Szállítás és fizetés
Kapcsolat

Termékcsoportok: